Nyheter

Tråkiga nyheter. Jag har inte längre några ben. De avled för ca en timme sedan. Minnesgudstjänst direkt efter begravningen som äger rum på fredag kl 10. Klädsel: Shorts (för det ska bli tjugo grader varmt)

Okej, lite för mycket krydda på det kanske. Men det känns verkligen som att benen har lämnt min kropp. Efter skolan snubblade jag ner för tapporna med spagettiben, cyklade med desamma till gymet och gjorde dagens kondition på löpbandet. Sataan va tungt det var idag, men jag inbillar mig att det är dom gångerna då man tror att man inte ska palla som ger bäst effekt så känns det lite bättre.  Ibland blir jag så trött på att vara så envis och plikttrogen men jag antar att det är bra i de allra flesta fall. Nu är det gjort i alla fall och jag tänker inte röra på mig mer ikväll. För det går inte.

Roliga nyheter. En utav våra lärare kom fram till mig och Matilda efter lektionen idag och frågade om vi vill vara med i ett jazzpiece som hon gör till vor-ausbildung inför förställningarna på Gasteig. Självklart vill vi det! Iiiih, så himla glada att hon frågade just oss. Made my day. Så nu blir det lite extra träning om kvällarna och en till föreställning, klagar INTE!

Tack och hej, glad tjej

!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback