Dör bloggen?


Nej, det gör den inte. Jag är bara väldigt omotiverad, till det mesta faktskt (hej deppig människa), just nu så det kommer nog bli lite torrt här tills jag orkar ta tag i saken. DÅ DÄREMOT kan ni vänta er bilder från mitt härliga lov, ett och annat recept(!) och otroligt intressanta och informativa texter. Oj oj oj. Ja, så......wait for it!

Då säger vi så. Godnatt!

Se, jag är så deprimerad att jag inte ens orka vända på bilden.

Far är rar


Och han är här! Hos mig! I München!
Lite bilder från kvällens besök på Hofbräuhause. Öl, korv, knödel och bumpabumpamusik...oj vad tyska vi var.

Show some skin


Ja, lite hud hade vi tänkt att visa imogon på europas största äventyrsbad men det visade sig att våra plånböcker inte var tillräckligt stabila för tillfället så vi får hoppa det denna gången. MEN inte hänger vi läpp för det! För nu har vi lov!!

Nej, kvällen väntar. Så en go helg önskar jag och denna anonyma norrlänning!

Exclusive backstagepics


Söt-Ellinor
Paula och Elli
Taggade tjejor. Yasmie, Juliette och Emma.
Carro och Amanda. Finisar.
Patrick och Outi!
Och tillsist, två fantastiskt töntiga men nöjda brudar.

Tack för en grym showing!

Slänger en kyss några hundra mil


Tack min fina familj för kortet! Det gjorde en apas dag. PUSS


Det är nu jag ångrar att jag aldrig hade någon riktig fjortisperiod. För satan va svårt det är att ta en pussmunsbild. Jag och Tove dog lite när vi kollade igenom mina femiotalet försök. Detta är vad ni får.

Revealing


Inte helt oväntat var det semlor vi ägnade södagen åt. Dom flesta svenskarna här samlades hos oss på 56an och sedan bakade vi och åt och åt och åt. Som jag har nämnt förut så är det inte alltid helt självklart att man hittar det man vill ha i en tysk matvarubutik så mandelmassa fick vi leva utan denna gången. Istället improviserade vi med marzipan, någon mandelkräm och hackade mandlar. Fantastiskt blev det såklart.

Och som att vi inte hade fått nog med socker i oss så satte jag igång med en kladdkaka halv tio på kvällen...Geniet.

Teaser


Handlingslista. Gissa vad vi ska göra imorgon...


Klara, färdiga, gå


Ligger här och laddar. Och vad laddar jag inför då? Jo...
Först och främst laddar jag inför att sova. Tänkte göra det till en sport att somna så fort som möjligt eftersom jag tydligen, grundat på mitt morgonbeteende, behöver mer sömn.
Jag laddar också inför morgondagens skola. Sista rep-dagen innan showingen på fredag! Denna tar upp mycket utav laddningen också.
Lite ladd ägnar jag åt helgens bravader. Det kommer bli en bra helg, jag känner't!
Och till sist laddar jag inför att koka mitt morgonkaffe i vårt senaste tillskott i familjen. En större kaffekokare! Välkommen!

Godnatt!
Är det någon som vågar delta i min sömntävling så börjar den..NU

Ett utav inköpen från den dagen då jag inte skulle handla

Chokladfondue


I lördags blev jag bjuden på italiensk/fransk middag hos Juliette och idag var det chokladfondue hos Julia.
Tråkigt bortskämd!


Fortfarande turister


Idag var det meningen att vi skulle möta upp Julia och åka skridskor. Men det visade sig att det inte gick att hyra skridskor där så vi ställde in. Så där stod vi. Tre fullt munderade och för någon minut sedan väldigt ivriga tjejer med en heldagsbiljett till kollektivtrafiken. Vi kunde ju inte bara låta dom pengana gå till spillo tänkte vi och satte oss på nästa tram utan att veta vart den gick.

Det som är trevligt med tramen är att man ser så mycket mer av stan till skillnad mot när man tar u-bahn. Munchen är inte så himla intressant under jord. Efter en stund blev i alla fall något fel på vagnen vi åkte så vi fick hoppa av, inte oss emot. För i området vi hamnade hittade vi en ljuvlig chokladaffär och köpte oss några bitar.

Vi hann gå ytterligare några meter innan jag insåg att jag hade vart där förut så jag visade mina sambos runt i dom mysiga kvarteren och tillslut fram till en jättefin restaurang. När jag, Nora och Magdalena var på jakt efter något ställe att äta hittade vi detta men det var fullt den gången. Nu hade vi tur och fick oss ett bord. Efter en lång stund av den ständiga beslutsångest jag lider av så beställde jag varm mjölk med kokos och en vallmo/äpplepaj. Sinnes vad god mjölk!!!

Efter fikan gav vi oss ut i kylan igen och mot nästa tram som vi tog till ändstation. Vart var vi då? Ingen aning. Vi gick och gick. På mindre gator, genom villaområden, och då kändes faktiskt också Munchen som en "riktig" stad där barn faktiskt växer upp och folk lever ett vanligt liv. Som lantis är det svårt att komma till storstans centrum och förstå att människor gör det där med men detta var lite lättare att greppa. En u-bahnskylt uppenbarade sig tillslut och vi begav oss mot en annan ändstation som vi velat se, Laimer Platz. Där var det inte alls kul så vi åkte hem igen.


Väl hemma kollade vi på kartan och insåg att vi bara varit runt i en pytteliten del utav staden. Det är helt sjukt vad stort det är här och vad mycket jag måste hinna med innan jag flyttar härifrån. Jag känner mig ändå ganska inbodd här men så kommer det en sån här dag och smack så är man turist igen! Japp, så är det att leva the exciting life of Emelie Apéll.

Lite lagom "käcka" sådär


Morgonbestyr


Jag vet inte vad jag ska tycka om mig själv denna morgon... Antingen vill jag kalla mig ambitiös eller kanske lätt störd.

Jag vaknade i alla fall vid halv nio tiden och var sådär väldigt sugen på en löprunda. Jag kollade på termometern som visade -14 och plötsligt var jag sådär väldigt osugen på en löprunda. Men jo, jag skulle springa. Så på med Absolut Workout och så satte jag igång att jogga och hoppa runt här inne på rummet. Eftersom jag inte ville väcka dom stackars grannarna här under så höll jag mig på mig lilla fäll, ca 80x50 cm. Där stod jag alltså på stället och sprang och studsade. Ni förstår vilken fantastisk syn detta måste ha varit för dom som såg mig genom, mina inte allt för diskreta fönster, balkongdörrarna.

Linusson vaknade såsmåningom och hittade mig stretchandes på golvet. Hon tyckte inte jättemycket om pigge-Emelie så tidigt på morgonen. Så vi kröp ner i sängen med frukosten och kollade på Shrek.
Nu ska vi iväg till ett shoppingcenter lite utanför stan, utan att handla! Wish us luck

Mitt frukosttips


Har sett detta på flera bloggar och var tvungen att testa.
Banan med keso, valnötter, russin och lite honung. Farligt gott!


Goa killar!


OCH....

Å å å jag glömde säga att.... VI HAR SOVMORGON IMORGON. Lycka!

1:a februari


Första februari! Fy vad skönt det känns!!
Jag vet inte riktigt varför. Men nu är året verkligen igång liksom. Man har börjat komma in i rutinerna här nere igen och Tyskland är rätt bra ändå. Till helgen åker vi till Alperna, om en vecka är det showing och om drygt två veckor är det lov och då kommer pappa! Åh herregud vad allt kändes bra nu när jag skrev ner det!

Idag är musklerna helt döda. Men sådär härligt, så att det känns som att man bara ska trilla ihop i en hög om man ställer sig upp. Och i den där högen skulle det vara rätt gött ändå bara för att man är så avslappnad.

Nej men en kopp te och lite Top Model på det?!

Hackerbrücke in sunset